ANNULATIE ONTBIJTVERGADERING

Wegens het te grote coronavirus-risico wordt de ontbijtvergadering van 22/03 geannuleerd.

We vinden het zeer jammer om deze steeds weer zeer interessante en gezellige voormiddag af te gelasten maar in het belang van onze leden en hun familie mogen we dit risico niet nemen. 

Hopelijk kunnen de maatregelen snel versoepeld worden en zien we jullie op onze contactdag van 26 april a.s.

Het VGC-bestuur

 

Beste sportvriend,

Met de mini-babyshow reeds achter de rug nodigen wij u hierbij uit voor onze ontbijtvergadering op zondag 22 maart 2020,  vanaf 9u30.

Locatie: parochiezaal, Venusstraat 10, 2520 Oelegem (Ranst), België.

Koffie of thee, lekkere verse broodjes en beleg en koeken volgens traditie voor u en uw partner “op kosten van de VGC”, dus meteen weer een prima gelegenheid om af te zakken naar Oelegem.

Voor het tweede luik van de ontbijtvergadering hebben we een presentatie door ROB ALOFS (i.p.v. Patrick Van Zwol zoals gemeld op de jaarvergadering) over de CLEARBODIES, de promotiekleurslag dit jaar.

Rob is een graag geziene gast bij VGC en heeft veel ervaring met het kweken van zowel de texas clearbodies als de easly clearbodies. Dus ik zou zeggen kom af met je vrienden of partners en geniet van een zalig ontbijt en prachtige voordracht door Rob.

Vergeet niet je vooraf aan te melden, ten laatste 18 maart a.u.b., zodat we een juistere inschatting kunnen maken voor het ontbijt
- via link onderaan
- of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gelieve uw naam en aantal personen door te geven)

Tot hier onze uitnodiging, iedereen van harte welkom en graag tot ziens op onze ontbijtvergadering.

Het VGC-bestuur

BRIEF UITNODIGING           INSCHRIJVING ONTBIJT