CONTACTDAG 24/04/2022 - programma & inschrijving BBQ

Het aftellen is begonnen, de voordrachtgevers en keurmeesters zijn vastgelegd, de lunch is besteld, de eerste deelnemers hebben zich al aangemeld... Ja hoor, de VGC contactdag is een feit en komt eraan op 24 april 2022.  Na een afwezigheid van meer dan twee jaar, organiseren we bij VGC weer onze contactdag, een dag vol van emoties en gezelligheid waar we waarschijnlijk nu meer dan ooit naar uitkijken en daarom willen we u allen van harte uitnodigen voor deze fantastische dag.

 Jac heeft weer alles uit de kast gehaald om u een programma voor te zetten waar u zich nog eens in kan vastbijten zodat al uw prikkels weer worden geactiveerd.

Wat mag u verwachten op onze contactdag:

8u30 Opening van de zaal en ontvangst met koffie en gebak voor alle deelnemers.
Babyshow: binnenbrengen van de vogels voor deelname aan de babykeuring, enkel vogels met voetring 2022, jonge mannen voor de rui, jonge poppen voor de rui, jonge mannen na de rui en eveneens jonge poppen na de rui.
Keurmeesters: Han Schrijver en Patrick Van Zwol

10u00 Welkomstwoordje en programma voorstelling en we zijn opgang!

10u15 Uit Denemarken "The golden beauty".
De Deense kweker en keurmeester Lars Voss neemt u mee in de aantrekkingskracht van onze hobby.  Hij deelt met u de vraag: "Waarom en wat vinden we mooi?"

11u15 Opening van de babyshow!

12u00 Lunch onder vrienden
met een heerlijke stevige BBQ.
Let op! Vergeet niet in te schrijven, ten laatste tegen 15 april a.s.

14u00 Een Belgische topper, Patrick Van Zwol, vertelt u in zijn alom gekende stijl  alles over de clearbodie, de verschillende variëteiten van deze populaire kleurslag in de breedste zin van het woord. 
De clearbodies zijn tevens de kleurslag van het jaar bij VGC.

15u00 Waar vandaan, waar naar toe?
Han Schrijver, kweker, keurmeester en clubman in hart en nieren, sluit de dag af met een interactieve lezing waar u allen met vragen en opmerkingen aan kunt deelnemen.  Bijvoorbeeld de controverse tussen wat een kweker als zijn ideale vogel beschouwd en de standaard waarmee de keurmeester moet dealen komen uitgebreid aan bod.  Het mooie is dat u allen kunt inspringen met uw vragen en dat alle 3 onze sprekers bereid zijn op uw vragen in te gaan.

15u45 Nog een rondje van de club onder de vorm van een hapje en een drankje en zo sluiten we deze mooie dag gezamenlijk af. Cashback zoals beloofd en natuurlijk mag u nog nakaarten met uw vrienden in onze cafetaria. Ook de Belgische biertjes hebben immers lang op u moeten wachten.

Laat VGC uw gastheer zijn, zak af met je vrienden naar Oelegem in België en beleef een prachtige dag met je vrienden.

Locatie: Parochiezaal - Venusstraat 10 - 2520 Oelgem (Ranst)

  
Klik voor het aanmelden voor de BBQ op bovenstaande knop en vul de gevraagde velden in, dit ten laatste tegen 15 april a.s.
Betaal het verschuldigde bedrag, 20 euro per persoon, op het rekeningnummer van VGC, KBC BE28738021495020, en pas dan is uw inschrijving geldig.
Bij de afsluiting van onze contactdag krijgt u dit bedrag zoals beloofd volledig terugbetaald.

Lidgeld NGC, wenst u nog verder het magazine Budgie te ontvangen? Wel check dan snel even of u de contributie voor dit geweldige blad hebt voldaan zodat u niet geschrapt wordt. Betaal anders 40 euro op het rekeningnummer van VGC en wij brengen het verder in orde.

Heb je sympathie voor VGC? Wel dan stort je gewoon 15 euro op onze rekening en je bent lid van de leukste grasparkietenclub!


Graag snel tot ziens!
VGC-bestuur
Bekijk onze flyer:
 

Login

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online