ONTBIJTVERGADERING 12/03/2023

Traditiegetrouw is er elk jaar een heerlijk ontbijt bij de Vlaamse Grasparkieten Club, en ook dit jaar is het niet anders. Geen scrambled eggs of zacht eitje maar heerlijk beleg, brood, broodjes en ontbijtkoeken, die je kan nuttigen bij een dampende kop koffie of thee, uiteraard in het beste gezelschap van je vrienden.Traditiegetrouw is er elk jaar een heerlijk ontbijt bij de Vlaamse Grasparkieten Club, en ook dit jaar is het niet anders. Geen scrambled eggs of zacht eitje maar heerlijk beleg, brood, broodjes en ontbijtkoeken, die je kan nuttigen bij een dampende kop koffie of thee, uiteraard in het beste gezelschap van je vrienden.

Dit is echter het voorprogramma want na dit ontbijt geven we het woord aan onze gasten die ons mee nemen in de wonderlijke wereld van de kleurvererving van ons alom geliefde gevederde vriendjes, de grasparkieten. Onze gastsprekers Roger Belmans en Jef Kenis behoren tot de werkgroep kleurgrasparkieten. In tegenstelling tot bij onze standaardgrasparkieten, is er bij de kleurgrasparkieten veel aandacht voor kleurslagen als blackface, blackwing, dunfallow en antraciet. De heren laten u kennismaken met deze kleurslagen in woord en beeld.

Het afgelopen jaar is onze winkelkar algauw 15% duurder worden en daardoor zijn wij ook helaas genoodzaakt om u een kleine bijdrage te vragen voor dit heerlijke ontbijt en we houden het op een democratische 5 euro per persoon.

Net zoals altijd is bij VGC iedereen welkom, leden en niet leden! Bij deze nodigen wij dan ook iedereen uitnodigen om met ons aan tafel te gaan, standaard- en kleurgrasparkietliefhebbers, wij willen er iedereen bij om onze gasten het respect te tonen dat ze verdienen omdat ze met ons allen hun kennis willen delen. 
Verruim je kennissenkring en neem deel aan deze VGC-activiteit.
Vergeet zeker niet in te schrijven via de link of qr-code hieronder a.u.b., organisatorisch en om verspilling te vermijden.
We hopen u allen te ontmoeten!

Locatie: Parochiezaal – Venusstraat 10 – 2520 Oelegem (België)
Start ontbijt: 09u30

Mvg,
VGCbestuur

Inschrijfformulierhttps://forms.gle/Jhbwj3JcdNAZzibCA

Nieuwsbriefhttp://mailchi.mp/5dd4b68af170/nieuwsbrief-2023-03-ontbijtvergadering-13836217

Klik op onderstaande afbeelding voor de uitnodiging in pdf-formaat.


Login

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online