Aankomend event - IOR 13/08/2023

De vorige shows stonden allemaal in teken van de eigenkweekvogels van kweekjaar 2023, maar daar komt nu verandering in, want straks kunnen overjarige ook meedingen voor de hoofdprijzen. Hoe goed en leuk de jonge vogelshows ook waren het is altijd leuk om vogels te zien aantreden die volledig zijn uitgegroeid en die hopelijk kunnen sparren met de beste. Hiervoor hebben we bij VGC de IOR, een show voor eigenkweek vogels over alle kweekjaren heen zodat iedere liefhebber zijn beste vogels kan showen en zo kan meedingen naar eeuwige roem. 

Dit jaar hebben we met onze datum weer wat moeten verschuiven want de laatste jaren lagen alle shows wel dicht bij elkaar of ze vielen samen en daar heeft niemand wat aan. Het is op zich zo al een keuze die de liefhebbers moeten maken op welke show ze willen aantreden want onze vogels lenen zich niet om week na week te showen. Het is wat het is en daar kunnen we niet veel aan veranderen maar we kunnen er wel voor zorgen dat wanneer je keuze gemaakt is, jij en je vogels mogen rekenen op de waardering, zorg en respect dat jullie verdienen.

Bij VGC zoeken we zoveel mogelijk topkeurders op zodat er steeds een frisse blik is en we voorkeur of favoritisme kunnen voorblijven. Dit jaar heeft Jac voor ons enkele heren uit Denemarken gecontacteerd om onze vogels te keuren. Bjarne Christiansen en Svend Erik Kogaard hebben deze opdracht aanvaard en ze zullen de vogels volgens de NGC keurrichtlijnen wikken en wegen tot we weer de meest prachtige showwinnaars een plaats kunnen geven op het podium.

Winnaars moeten we belonen en VGC heeft voor deze kampioenen een wel zeer gevulde prijzenkast. De winnaar van de show ontvangt een beker en een zeer exclusief borduurwerk van zijn winnaar. Verder 5 bekers voor de overige showwinnaars, 5 bekers voor WVK-vogels, 8 plaquettes met historiek als kwekersprijzen, beker voor het beste team & koppel en een beker voor de promotiekleurslag – clearbodies en ook nog medailles voor de kleurgroepwinnaars, maar laten we  ook niet vergeten het is de laatste ronde van het VGC clubkampioenschap!

Voor u als deelnemer staat er ook op het programma, samen meewerken of toezien op de keuring, samen aan tafel voor het middagmaal, samen met je vrienden de vogels bekijken en bespreken, samen onder een geweldig applaus de winnaars lauweren! Samen gewoon een dag onder je vrienden is op zich al een feest! Zodus, wat kan je tegenhouden om eens niet deel te nemen aan onze show?

We kijken er al naar uit en willen jullie heel graag een fantastische dag aanbieden.

Locatie: Parochiezaal - Venusstraat 10 - 2520 Oelegem (Ranst) - België
Inschrijven: 08.00u - 10.00u
Show open: 14.00u - 17.00u

Klik op de afbeeldingen inschrijf- en vraagformulier om ze te kunnen downloaden

     


Login

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online